Tom Pietermaat blikt tevreden terug op moeilijke verplaatsing: "Goed gereageerd na het openingsdoelpunt van Hamme"

23 januari 2017 17:14

KFCO Beerschot-Wilrijk ging zondagmiddag met de nodige moeite winnen op het veld van 'zwarte beest' VW Hamme. Tom Pietermaat was er voor het eerst in 2017 bij, hij sukkelde een tijdje met de knie.

"We wisten op voorhand dat het niet gemakkelijk zou worden", zegt Tom Pietermaat op de clubwebsite. "Ten eerste door het spel van Hamme dat we al kenden van in het begin van het seizoen met de bekermatch en de competitiewedstrijd op het Kiel."

"Bovendien speelden de weersomstandigheden vandaag niet in ons voordeel. Na het openingsdoelpunt van Hamme hebben we uitstekend gereageerd door achteraan niets meer weg te geven en voldoende kansen te creëren om de match winnend af te sluiten", aldus de jonge middenvelder.

De weersomstandigheden speelden niet in ons voordeel.

Pietermaat miste de eerste wedstrijd van 2017 door een knieblessure. Maar waar sukkelde de 24-jarige middenvelder juist mee? Vocht in de knie, zo blijkt. "Drie jaar geleden ben ik maanden out geweest met een ernstige knieblessure. Sindsdien heb ik slechts twee weken moeten missen door een blessure aan de knie. Dat bewijst toch nogmaals hoe sterk mijn knie ondertussen geworden is", klinkt het hoopvol.

Redactie

Hamme VW \\ Beerschot
 
 
Reacties.