Vanhaezebrouck sakkert na nederlaag bij Club Brugge: "Kan niet op dit niveau"

21 mei 2017 19:43

KAA Gent moest zondagnamiddag het onderspit delven tegen Club Brugge. Hein Vanhaezebrouck kon vrede nemen met de derde plaats in het klassement, maar er moest hem na afloop van de wedstrijd toch iets van het hart...

“Dit waren heel erg moeilijke play-offs voor ons”, stak Vanhaezebrouck van wal op de persconferentie na de topper in het Jan Breydelstadion. “Er is heel wat gebeurd, maar uiteindelijk zijn we er toch met zestien punten uit gekomen.”

“Als je ziet met welke tegenslagen we te maken kregen, is het onvoorstelbaar dat we zestien punten konden pakken”, benadrukte Vanhaezebrouck. Wat de trainer van Gent precies bedoelde met de tegenslagen waar hij het over had, werd snel duidelijk.

Lang lijstje

“Na deze match kunnen we opnieuw drie betwistbare fases toevoegen aan ons lijstje. Wesley kreeg slechts geel na een slag, het tweede doelpunt van Club viel na buitenspel, er was hands (van Immers, nvdr.) in de grote rechthoek... Hetis een lang lijstje dit jaar. Te lang voor op dit niveau. We hopen op beterschap”, besloot Vanhaezebrouck.

Timothy Collard

Club Brugge \\ KAA Gent
 
 
Reacties.