Preud'homme houdt iedereen in spanning, maar: "Beslissing al genomen"

21 mei 2017 17:38

Club Brugge sloot het seizoen zondagnamiddag af met een 2-1-overwinning tegen rivaal KAA Gent. Blauw-zwart verzekerde zich zo van de tweede plaats en een ticket voor de voorrondes van de Champions League. Maar wat nu met Michel Preud'homme?

Het ligt al een tijdje in de lijn der verwachtingen dat de trainer Club Brugge zal verlaten. Toch wilde hij ook na de overwinning tegen Gent niet dieper ingaan over hoe zijn toekomst er nu precies uitziet.

“Dit is nu het vierde jaar op rij dat ik na de laatste wedstrijd van het seizoen een ereronde loop met mijn spelers en technische staf. Daar moet je dus niets uit afleiden”, aldus Preud’homme op de persconferentie na de match. “Mijn toekomst? Er zijn afspraken gemaakt met het bestuur en daar wil ik mij aan houden.”

Evaluatiegesprek met Mannaert, daarna meer duidelijkheid

“Morgen (maandag, nvdr.) staat er een evaluatiegesprek met Vincent Mannaert op het programma. In de loop van de week zullen we onze beslissing bekendmaken. Niet eerder. We willen voorkomen dat het net zoals vorig jaar eerder bekend is”, benadrukte de oefenmeester van Club.

Twijfelen doet Preud’homme niet meer. De Luikenaar weet al wat hij gaat doen. “Ik heb de knoop al doorgehakt en heb mijn beslissing al genomen”, besloot hij met de glimlach.

Timothy Collard

Club Brugge \\ KAA Gent
 
 
Reacties.