Hanni weet wie het feest gaat leiden: "Die twee zijn gestoord"

21 mei 2017 19:05

Sofiane Hanni sloot het seizoen af zoals een topassistgever dat hoort te doen: met de beslissende pass op Frank Acheampong om de winnende treffer te maken. De Algerijn kreeg redelijk wat kritiek, maar speelde wel een superseizoen als je zijn cijfers bekijkt.

Hanni - net zoals de rest van zijn ploegmaats - keek echter niet naar de individuele prijzen. Iets wat René Weiler er goed heeft ingepompt. "Het was super, een magnifiek seizoen, zowel in de competitie als in Europa. De wisselspelers waren bijzonder belangrijk. We konden op iedereen rekenen, dat was onze kracht dit seizoen."

Volgend seizoen zal Anderlecht er waarschijnlijk weer helemaal anders zijn met de in- en uitgaande transfers die op til zijn. "Daar denk ik nu nog niet aan. Tuurlijk gaan er vertrekken, maar er gaan er ook komen. Ik hou me niet bezig met de transfers. Ik heb vertrouwen in het bestuur."

Carré

Hanni wil wel dat de club niet iedereen laat vertrekken. "Er zijn veel clubs geïnteresseerd in onze spelers, maar we moeten er zoveel mogelijk houden. Maar nu eerst feesten. In de Carré heb ik gehoord. Wie vanavond het feest gaat leiden? Boeckx en Teo denk ik. Die twee zijn echt gestoord", lachte hij.

Johan Walckiers

Anderlecht \\ KV Oostende
 
 
Reacties.