Mitrovic duidelijk: "Door die slag toonde Wesley zijn minderwaardigheid"

21 mei 2017 18:11

Stefan Mitrovic en Wesley kwamen elkaar regelmatig tegen, in de clash tussen Club Brugge en AA Gent. Erg vriendelijk waren die ontmoetingen niet. Het hoogtepunt werd een slag van de Braziliaanse spits op het achterhoofd van Mitrovic.

De Serviër was verbluft dat Wesley op het veld mocht blijven staan. "Hij toonde zijn minderwaardigheid in die fase waarbij hij me sloeg", aldus Mitrovic achteraf. "Het is écht ongelooflijk dat de ref dat niet zag. Het was de 65ste minuut of zo, dit kon echt de match veranderen."

Dit was zo duidelijk, je moet de beelden maar eens bekijken. Hoe konden ze dit niet zien? -Stefan Mitrovic

"De extra ref achter het doel had het zeker moeten zien. Het was duidelijk, je moet de beelden maar eens bekijken. Ik ga ook nooit liggen wanneer ik niet geraakt wordt. Als ze hem hiervoor niet schorsen, weet ik niet waarvoor je iemand wél moet schorsen." Wesley kwam eerder met een gelijkaardige slag op Mata al weg bij de Reviewcommissie.

Wesley confronteren deed hij niet meer. "Hij wist dat hij een fout maakte en liep meteen weg. Hij schopte in de eerste helft ook al op Esiti." Het is een beetje het verhaal van het seizoen bij AA Gent. "Met enkele andere beslissingen, waren we wellicht hoger geëindigd."

Sander De Graeve

Club Brugge \\ KAA Gent
 
 
Reacties.