Essevee gaat eruit met een knal (inclusief tifo?), een feestje én een verkiezing op de Markt

21 mei 2017 11:00

Het seizoen van Zulte Waregem? Dat was er eentje om duimen en vingers vanaf te likken. De bekerwinst leverde Europees voetbal op, play-off 1 was een mooie bonus. Dury en de spelers willen hun fans nog een laatste thuiszege gunnen, daarna is het sowieso feest.

De fans zijn alvast in volle voorbereiding om hun helden nog een laatste keer toe te zingen. Daarbij wordt zelfs her en der gewag gemaakt van een grootse tifo, al blijven de lippen voorlopig stijf op elkaar.

Na het treffen met Charleroi is er in ieder geval wél al een zekerheid: een volksfeestje op de Grote Markt van Waregem, waar de speler van het jaar zal worden gekozen in samenwerking met supportersclub De Klauwaert. Wie volgt Mbaye Leye op? De Beker van België zal overigens in de sfeertribune te vinden zijn tijdens de partij.

Er staat niets meer op het spel, maar bij Essevee zijn ze duidelijk: ze willen hun fans ook nog iets schenken op het einde van een mooi seizoen. Voor Charleroi is Europees voetbal ook niet meer mogelijk, maar als ze niet verliezen zijn zij wel vijfde. Met oog op de tv-gelden is dat ook nog belangrijk.

Wie pakt de punten in het Regenboogstadion? Een bonus tot 80 euro aan 200% kan meteen 260 euro worden als Charleroi de volle buit meepakt naar huis!

Aernout Van Lindt

Charleroi \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.