Anderlecht ligt ten koste van Club Brugge in poleposition voor grootste goudhaantje van de JPL, deal belooft heus miljoenenspel te worden

22 mei 2017 11:42

RSC Anderlecht dreigt deze zomer enkele pionnen kwijt te spelen en dus wil het de vlucht vooruit nemen. Voor het absolute goudhaantje uit de Jupiler Pro League ligt paars-wit alvast in poleposition.

Het Laatste Nieuws meldt dat Anderlecht zou goed als rond is met Henry Onyekuru. De Nigeriaanse aanvaller van 19 scoorde dit seizoen 22 keer voor KAS Eupen.

Op clubniveau moeten de Brusselaars wel nog een deal zien te vinden en dat wordt moeilijker. Eupen wil 8 miljoen euro voor 70 procent van de transferrechten, 9 miljoen voor 80 procent en 10 miljoen voor 90 procent. Anderlecht zou de prijs willen drukken tot 5 à 6 miljoen euro. En dus is de vraag of de Panda's zullen toehappen.

Club Brugge

Ook Club Brugge ligt op de loer, maar heeft minder financiële slagkracht doordat het niet zeker is van deelname aan de Champions League. Mogelijk mengt alsnog een derde speler zich in de strijd.

Redactie

Anderlecht \\ Club Brugge \\ Eupen
 
 
Reacties.