Duitse sterspeler wil dolgraag ploegmaat van Lukaku worden, maar daar wil Arsenal een stokje voor steken

20 oktober 2017 20:15

De voorbije zomer spraken verschillende sterspelers hun wens uit om naar een andere club te trekken. Tot een vertrek kwam het uiteindelijk niet. Mesut Özil wil nu toch een overgang forceren, naar een rechtstreekse concurrent dan nog.

Ondanks eerdere geruchten over een contractverlenging, zou Özil nog steeds graag naar Manchester United. De 29-jarige aanvallende middenvelder van Arsenal zijn contract loopt dit seizoen af en hij zou zijn teammaats al verteld hebben dat hij naar Old Trafford zal trekken.

Het zou voor Özil een hereniging betekenen met trainer José Mourinho, onder wie hij al drie seizoenen bij Real Madrid speelde en met wie hij een goede verstandhouding heeft. Arsenal wil niets weten van een overgang naar een rechtstreekse concurrent.

Arsène Wenger zou de speler de voorbije weken gemeden hebben. De club voelt zich vernederd door het afspringen van de contractverlenging en zoekt naar een kandidaat-koper voor Özil in januari zodat de Duitser volgende zomer niet transfervrij naar Manchester United trekt", meldt the Daily Mail.

Maarten Cattaert

Premier League \\ Manchester United \\ Arsenal \\ Huddersfield Town
 
 
Reacties.