De slag der Belgische topcoaches: kan Maes profiteren van de befaamde 'Mazzu-time'?

21 oktober 2017 11:00

In de vooravond krijgt Sporting Lokeren bezoek van Charleroi. Peter Maes wil verdere stappen vooruit zetten met zijn ploeg, terwijl de Carolo's stilaan de hete adem voelen van de andere ploegen in de top zes.

Lokeren zit elke week beter in zijn vel en dat is ook aan de resultaten te zien: een overwinning tegen Zulte Waregem en de laatste thuiswedstrijd een punt tegen een STVV in vorm. Momenteel tiende, maar een plaats in de top acht is nog steeds het doel voor de Waaslanders.

Charleroi staat nog steeds erg knap tweede, maar het pantser vertoonde de laatste weken enkele scheurtjes. Bovendien hebben de Carolo's het traditioneel moeilijk op Daknam: de laatste uitzege in deze ontmoeting dateert al van 2003.

Mazzu-time

Beide ploegen kregen al te maken met de befaamde 'Mazzu-time', dus ook die van Mazzu zelf. Tegen Eupen, Charleroi én Waasland-Beveren gaven ze telkens nog punten weg. Maar ook voor Lokeren geldt dat, met laat puntenverlies tegen Standard en Anderlecht.

Beleef de wedstrijd nog intenser en volledig LIVE!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang tot €80 euro welkomstbonus! Wed en bekijk je favoriete ploeg live bij Unibet. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Charleroi \\ Sporting Lokeren
 
 
Reacties.