Kan Vercauteren iets maken van zijn debuut bij De Vereniging? Lierse wapent zich met ex-doelman Borussia Dortmund

21 oktober 2017 11:20

Niet enkel in de Jupiler Pro League wordt er dit weekend topvoetbal gespeeld, ook in 1B is het stilaan echt wel money time aan het worden in de eerste periode.

OH Leuven en Beerschot-Wilrijk spelen op zondag dé topper van het weekend tegen elkaar, op zaterdag krijgt Cercle Brugge op bezoek bij Lierse alvast de mogelijkheid om extra druk op de twee koplopers te zetten.

Spannende clash

Zowel Lierse als Cercle Brugge wisselden de afgelopen weken van coach, voor Vercauteren wordt het duel op het Lisp zelfs zijn debuut als hoofdcoach bij De Vereniging. Lierse heeft met Patrick Rakovsky dan weer een gloednieuwe doelman aangetrokken.

Vercauteren moet het zonder Bruno, Imorou, Cardona en Vandenbussche zien te rooien in Lier, de wedstrijd is voor groen-zwart meteen een uitgelezen kans om naast de twee leiders te komen in de stand. Lierse kan de kloof met Tubeke dan weer wat vergroten onderin de stand.

Via onze partner UNIBET kan u als u 0.1 euro op je account staan vanalles doen met deze match. Via een bonus aan 200% tot 80 euro maakt u al snel 160 euro bij een uitzege, zelfs 180 euro als Lierse wint!

Aernout Van Lindt

2e klasse \\ Lierse SK \\ Cercle Brugge
 
 
Reacties.