Daerden opent eerste conferentie bij Genk met serieuze oneliner: "Ik ga geen Frutosje doen"

12 december 2017 17:07

Jos Daerden staat morgen dus aan het roer bij Racing Genk in de bekermatch tegen Waasland-Beveren. De trainer ad interim gaf vandaag op zijn persconferentie aan dat hij geen bocht van 180 graden gaat maken ten opzichte van Albert Stuivenberg.

Daerden is niet van plan om zichzelf anders te gedragen. "Anders moet je een masker opzetten en dat wil ik niet. Alleen zal ik nu de eindbeslissingen moeten nemen", noteerde HLN. Voor Daerden was het een leuke tijd met Stuivenberg.

Ik sta nog steeds achter de visie van Stuivenberg

"Het was een verrijking voor mij en ik hoop dat hij toch een paar dingen van mij heeft opgepikt. Als de tijd rijp is, zullen we wel een keer samenzitten en bekijken waar of hoe we in de loop van dit seizoen hadden kunnen bijsturen. Maar de visie die we samen hadden, daar sta ik nog steeds volledig achter."

En dat betekent dat er niet veel veranderingen hoeven verwacht worden. "Anders zou ik ook niet loyaal zijn ten opzichte van Albert. Het zou van mijn kant heel raar zijn moest ik morgen een ‘Frutosje’ doen", verwijzend naar de Argentijn, die na het ontslag van René Weiler alles omgooide bij Anderlecht.

Johan Walckiers

Beker van België \\ KRC Genk \\ SK Beveren
 
 
Reacties.