? Antonio Conte neemt blunderende ploegmaat Hazard en Courtois in bescherming: "Hij was een van de beste spelers op het veld"

21 februari 2018 14:15

Eén fatale pass en weg was de voorsprong van Chelsea gisteravond. Andreas Christensen was de pineut, de Deense verdediger van 'The Blues' leverde het leer bijzonder schlemielig in bij Andrés Iniesta en die schotelde Lionel Messi de 1-1 voor. Antonio Conte wilde na afloop evenwel geen steen gooien.

Shit happens, fouten gebeuren ook. De 21-jarige Christensen zat in zak en as want stel nu dat het bij die 1-0 was gebleven, dan zag de wereld er een stuk rooskleuriger uit voor Eden Hazard, Thibaut Courtois en hun Londense ploegmakkers. Conte nam zijn blunderende speler echter in bescherming, en hij deed dat op een erg opvallende manier.

"Andreas heeft fantastisch gepresteerd. We spreken hier trouwens nog altijd over een piepjonge speler. Het is geweldig om te zien met hoeveel karakter en maturiteit hij de match tegen Barcelona heeft afgewerkt. Hij was voor mij een van de beste spelers op het veld. Ik kan zelfs niet direct iemand noemen die beter was dan Christensen", is het opmerkelijke statement van de Italiaanse coach.

Glenn Bogaert

Champions League \\ Chelsea \\ Barcelona
 
 
Reacties.