Obbi Oulare merkt het verschil ten opzichte van drie jaar geleden: "Daar had ik in mijn periode bij Club Brugge moeite mee"

21 februari 2018 18:37

Obbi Oulare heeft opnieuw zijn plaats bij Antwerp opgeëist. De huurling van Watford kende door blessures een moeilijk najaar van 2017.

Door een lange periode van inactiviteit begon de 22-jarige Oulare met overgewicht aan de winterstage. Coach Laszlo Bölöni stuurde de aanvaller in Spanje op pad voor enkele nuchtere ochtendloopjes om wat kilo's kwijt te spelen. Met succes zo blijkt.

"Op conditioneel vlak heb ik er nooit beter voor gestaan", geeft Oulare aan in Sport/Voetbalmagazine. "En dat is geen toeval want ik volg nog een individueel programma. Af en toe zit daar een bosloop tussen van veertig minuten terwijl de boys op het veld staan. Het is niet leuk - ik haat lopen zonder bal - maar het werkt wel."

Verzuurde benen

Oulare merkt een groot verschil met voordien. "Mij gaat het goed af. Vroeger had ik altijd last van verzuring en zware benen. De laatste jaren hield ik altijd de klok in de gaten en zodra het uur voorbij was, wist ik dat mijn benen zouden verkrampen. Mijn conditie is dus verbeterd in vergelijking met drie jaar geleden bij Club Brugge. Nu zou het mij wellicht lukken om drie matchen te spelen op een week tijd. Terwijl ik in mijn Clubperiode al moeite had om negentig minuten vol te maken."

Bart Vandenbussche

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Club Brugge
 
 
Reacties.