Timmermans zag zijn gok goed uitvallen: "Dit is de verdienste van Van Wijk"

21 februari 2018 20:48

KV Mechelen-voorzitter Johan Timmermans mag zich op de borst kloppen. De aanstelling van Dennis Van Wijk bleek een schot in de roos. De Kakkers haalden een punt op Gent en Anderlecht en zijn nu favoriet om het te halen in de degradatiestrijd.

Eupen blijft de grootste tegenstander en staat op amper twee punten, maar het psychologische voordeel van KV Mechelen is na de onderlinge zege groot. Bovendien kreeg Van Wijk opnieuw lijn in het elftal.

"Je kan er niet omheen, die man weet hoe je op zeer korte termijn een ploeg kan begeesteren", aldus KV Mechelen-voorzitter Johan Timmermans. "De spelers geloven steeds meer in zichzelf en in de ploeg."

We kunnen bij momenten onze wil opdringen -Johan Timmermans

"Dit is absoluut de verdienste van de trainer. Hij kan het voetbal op een schitterende manier simpel houden, zodat de spelers het snel kunnen oppikken."

De voorzitter gelooft langsom meer in de goeie afloop. "Door de manier van spelen heb ik er meer vertrouwen in. We kunnen bij momenten onze wil opdringen. Thuis tegen Waasland-Beveren en Charleroi moeten we een resultaat halen."

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.