Praet weet wat er nu omgaat in Anderlecht: "Groepsgesprekken, Van Holsbeeck verschijnt..."

22 februari 2018 16:01

Veel ex-spelers hebben al hun mening gegeven over de crisis bij Anderlecht. Ook Dennis Praet heeft er in het verleden wel een paar meegemaakt. De middenvelder van Sampdoria weet wat er op dit moment omgaat in de club.

Praet weet wat de druk is. "Bij Anderlecht is de titel een plicht en dat moet met oogstrelend voetbal, anders loert de crisis om de hoek. De club zit nu in een mindere periode, maar daar herstelt ze wel van", klinkt het in S/V Magazine. "Dat doet Anderlecht altijd. Ik volg het niet op de voet, maar ik kan me voorstellen hoe de storm daar nu woedt. Op basis van het weinige dat ik zag, denk ik: die spelers hebben het daar momenteel niet makkelijk."

Niet simpel om daarmee om te gaan

Op dit moment is Praet daar even van verlost. "Anderlecht mikt elk jaar naar de titel. Als de ploeg de indruk geeft dat het doel niet wordt gehaald, dan staat het kot in brand."

"Dan komen er groepsgesprekken, verschijnt Herman Van Holsbeeck in de kleedkamer, wordt de druk opgevoerd. Het is niet simpel om daarmee om te gaan. Bij Sampdoria móét er minder. Nu, ik heb hier alleen nog maar de mooie kant gezien. De club presteert al twee seizoenen boven verwachting."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.