Ondanks 'positieve signalen': grootverdieners bij KV Oostende worden onrustig

22 februari 2018 18:10

Bart Versluys koopt vijf procent van de aandelen van KV Oostende. "En er zullen er nog volgen", kondigde hij aan. Ondanks alle verzekeringen dat het allemaal in orde komt met KVO na het vertrek van Marc Coucke is er vooral bij de spelers nog onrust.

Vooral bij de jongens met een zwaar contract is er veel onzekerheid. En uitsluitsel over wat er met hen moet gebeuren, is er nog steeds niet. "Van waar gaat het geld komen?", vragen die spelers zich af. En op die vraag hebben ze nog geen antwoord gekregen.

Een aantal onder hen hebben hun manager al opdracht gegeven om uit te kijken naar een andere club. Ze willen immers in juli niet voor een voldongen feit komen te staan. Daarom wordt er al pro-actief gewerkt om de onzekerheid te bannen.

Al het geld van de gedane transfers gaat naar Coucke

De voorbije maand kwam er trouwens geld binnen bij KV Oostende. De laatste schijven van de transfers van Dimata, Marucic en Lukaku zijn immers binnengekomen (om en bij de 8 miljoen), maar dat geld gaat naar Marc Coucke, om zijn investeringen terug te krijgen, en niet naar de club.

Oostende is op dit moment absoluut nog niet zelfbedruipend en dus moet er geld van buitenaf ingepompt worden. De vraag is wie dat gaat doen en hoeveel er zo gaat binnenkomen...

Bart Vandenbussche

Jupiler Pro League \\ KV Oostende
 
 
Reacties.