Kan Gerits iedereen binnen zijn takenpakket houden bij Genk? "Ik begrijp de bezorgdheid, maar..."

22 februari 2018 08:58

Erik Gerits staat de komende maanden voor de taak om de club Genk te verzoenen met de eigen supporters. Daarvoor heeft hij een plan. En de nieuwe CEO wil ook klaarheid scheppen over zijn manier van werken.

Gerits zal zich de komende maanden inwerken. De vrees bestaat echter dat de Raad van Bestuur van de club zich ook zal moeien met de dagelijkse gang van zaken - zoals transfers -, aangezien Gerits goeie vrienden is met alle leden.

"Ik begrijp de bezorgdheid. Maar ik zal er als algemeen directeur zeker op toezien dat iedereen binnen de directie zijn specifieke rol zal kunnen spelen. Niet alleen op financieel, commercieel en organisatorisch maar ook op sportief vlak", klinkt het in HBvL.

Ik neem de eindbeslissing

"Dimitri de Condé kan daarvoor ook nog terugvallen op een uitgebreide sportieve cel, hij zit ook op dezelfde lijn van de trainer. Zij maken de analyse, ik zal dan mee de knopen moeten doorhakken in de eindbeslissing. Hoe ver gaan we voor welke speler. Ik heb er dan ook geen probleem mee dat de raad van bestuur meedenkt en dingen aanreikt. Als deputé heb ik ook op die manier gewerkt."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ KRC Genk
 
 
Reacties.