Eupen en Mechelen hebben nog drie matchen om zich te redden: "Daarvoor afgestraft" vs "Vertrouwen is groot, maar ..."

22 februari 2018 17:51

Eupen heeft nog drie speeldagen voor de boeg om zich te redden. In eigen huis tegen Lokeren en Moeskroen moet het dan maar voor de punten zorgen, want ook in Waregem lukte het niet.

"Moest ik er niet meer in geloven, ik zou hier niet meer staan", klonk het bij Hendrik Van Crombrugge duidelijk na het treffen tussen Zulte Waregem en Eupen. En ook coach Claude Makelélé gelooft er nog in.

"Mijn spelers hebben het laten schieten na de 0-2 en daar zijn we uiteindelijk zelfs voor afgestraft. We hebben nog drie matchen te gaan en we zullen tot het uiterste moeten gaan om ons te redden."

En in Mechelen ...

Bij Mechelen was er ook nog geen euforie na het puntje gepakt in Gent: "We zetten een goede uitslag neer op Gent en Anderlecht en pakken een overwinning tegen een rechtstreekse concurrent … en toch kunnen we volgende week opnieuw laatste zijn", klinkt het bij Dennis Van Wijk.

"Het is elke week knokken voor ons. Kijken naar onszelf en matchen proberen te winnen. Tegen Charleroi zal het niet makkelijk zijn, maar thuis moeten we er vol voor gaan. Het vertrouwen is relatief groot, want we hebben opnieuw getoond dat we kunnen voetballen en kunnen scoren."

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Charleroi \\ Sporting Lokeren \\ Eupen \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.