Neemt Luc Devroe bij Anderlecht (sportieve) revanche? "De manier waarop Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe hem toen behandeld hebben, was niet correct"

22 februari 2018 22:15

Marc Coucke komt naar Anderlecht en neemt mee: Luc Devroe. De man die de sportieve lijnen uittekent, mag - zonder grote verrassende wendingen - weldra hetzelfde doen bij paars-wit. En zeggen dat de 52-jarige Devroe een verleden heeft bij Club Brugge.

De rechterhand van Marc Coucke was in Jan Breydel verantwoordelijk voor mooie transfers, zo haalde hij bijvoorbeeld Thomas Meunier en Ivan Perisic naar Brugge. De ene is Rode Duivel en zit momenteel bij PSG, de andere maakt het mooie weer bij het Italiaanse Inter. Bij Anderlecht mogen ze dus een en ander verwachten.

Het verhaal in Brugge, dat kende trouwens geen mooi einde: "De manier waarop Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe hem toen behandeld hebben, was niet correct", stelt boezemvriend Guido Dekuyper, CEO van Dekuyper Products.

"Zijn ontslag heeft hem veel pijn gedaan, maar het is vergeten en vergeven. Luc is niet haatdragend en besefet dat zulke toestanden deel uitmaken van de job. Intussen heeft hij met Mannaert en Verhaeghe een gewone zakenrelatie opgebouwd", klinkt het in Sport/Voetbalmagazine van deze week.

Glenn Bogaert

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ KV Oostende
 
 
Reacties.