🎥 FC Barcelona geeft vroege voorsprong uit handen en gaat onderuit bij Levante

02 november 2019 18:25

Dinsdag speelt FC Barcelona alweer in de UEFA Champions League dus het kon maar beter winnen op het veld van Levante UD. Het leek heel lang een makkelijke zege voor Barça te worden.

Na een fletse aanvangsfase kwam FC Barcelona op voorsprong na een strafschopdoelpunt van wie anders dan Lionel Messi. De Argentijn zat niet bijzonder goed in de wedstrijd net als zijn spitsbroeders Griezmann en Suarez, maar dat leek tot het uur niet echt een probleem te zijn.

Nadien ging het bijzonder snel, ook voor FC Barcelona. José Campana maakte na zwak uitverdedigen gelijk en nauwelijks een minuut later stond Levante zelfs op voorsprong. Borja Mayoral kreeg veel te veel ruimte, kapte zichzelf vrij en plaatste de bal heerlijk voorbij ter Stegen in doel. Nog eens vijf minuten later klaarde Nemanja Radoja de klus helemaal met de 3-1. FC Barcelona kan vanavond zijn leidersplaats verliezen aan Real Madrid dat thuis speelt tegen Real Betis.