KAA Gent moet vrezen: Premier League en nog meer topcompetities azen op revelatie, één ploeg wordt concreter

16 december 2023 21:00

Archie Brown is misschien wel een van dé absolute ontdekkingen van het seizoen tot dusver. Bij KAA Gent speelt hij de hele linkerflank kapot, waardoor hij nu ook in de belangstelling staat van heel wat teams.

Deze week werd er gewag gemaakt van de interesse van Burnley en Everton, waardoor er liefst twee ploegen uit de Premier League in januari azen op de linkervleugelverdediger van KAA Gent. Maar ze zijn niet de enige.

Er is ook interesse vanuit onder meer Duitsland en Italië voor de 21-jarige rots in de branding. Maar vooral Leeds United zou volgens Engelse bronnen willen doordrukken. Zij willen graag doorstomen naar de Premier League en zoeken daarvoor naar versterkingen.

The Championship aast ook op Archie Brown

Met Archie Brown in de rangen zou de nummer drie uit The Championship alvast een dikke vis binnen gaan halen. Bij KAA Gent zijn ze echter niet van plan om Brown zomaar te laten gaan, dus zeker deze winter zal er veel boter bij de vis moeten komen.

Brown ligt nog tot 2027 onder contract bij de Buffalo's en zag zijn marktwaarde volgens Transfermarkt de voorbije maanden stijgen naar liefst drie miljoen euro. Hij zal enkel voor een veelvoud van dat bedrag verkocht worden. 

Aernout Van Lindt

Premier League \\ KAA Gent \\ Everton \\ Leeds United \\ Burnley
 
 
Reacties.