Bekerfinale Union SG-Antwerp wordt mogelijk uitgesteld naar wel zeer lastige datum


Foto: © photonews 01 maart 2024 13:00

Ondertussen kennen we beide finalisten van de Croky Cup met Union SG en Antwerp. Nu kan er uitgekeken worden naar de finale, al lijkt de kans groot dat die zal moeten worden uitgesteld.

Union SG speelt door zijn grote succes nog op drie fronten mee. De Jupiler Pro League, de Croky Cup en de Conference League. Door te stunten tegen Eintracht Frankfurt staat de Brusselse club dus in de achtste finales van de Conference League.

En die competitie kan nu voor problemen zorgen. De terugwedstrijd van de halve finales van de Conference League valt op dezelfde dag als de bekerfinale... 9 mei.

Dus de kalendermaker staat alweer voor een leuke opdracht. Volgens Sporza is de enige mogelijke oplossing om de finale van de Croky Cup te laten doorgaan op 20 mei.

Op 18 maart zou beslist moeten worden wanneer de bekerfinale gespeeld wordt. Dat is een paar dagen nadat de achtste finales worden afgewerkt in de Conference League. Zeer lastig wel voor Union én voor Antwerp als die wedstrijd op het einde van de Champions Play-off gespeeld zou moeten worden...

Brandon Morren

Jupiler Pro League \\ Beker van België \\ Antwerp \\ Union SG
 
 
Reacties.