Marc Degryse zag toch een (Belgisch) lichtpunt bij Manchester City na de CL-uitschakeling: "Hij was bijna niet te stoppen"


Foto: © photonews 18 april 2024 12:00

Manchester City werd woensdagavond uitgeschakeld in de Champions League. Real Madrid kon zich na strafschoppen verzekeren van een plaats in de halve finales.

Woensdagavond werd de wedstrijd Manchester City-Real Madrid eentje om snel te vergeten voor The Citizens. City verloor na strafschoppen.

De Belgen maakten wel indruk tijdens de wedstrijd. Jérémy Doku mocht in minuut 72 het veld op en zorgde enkele minuten later ervoor dat Kevin De Bruyne de 1-1 kon maken.

Marc Degryse was onder de indruk van zijn invalbeurt. "Guardiola had hem van mij ook tien minuten eerder mogen brengen", vertelde hij bij VTM 2.

"Hij kwam in minuut 72 en zorgde bijna iedere keer voor gevaar. Ofwel werd z’n poging afgeblokt door Carvajal, die wel sterk verdedigde", gaat hij verder.

"Doku zette élke actie op en met zijn versnelling was hij bijna niet af te stoppen. Tenzij met een overtreding. Ook bij die grote kans die De Bruyne miste was hij betrokken", besluit Degryse.

Johan Walckiers

Champions League \\ Manchester City \\ Real Madrid
 
 
Reacties.