Onwaarschijnlijk, maar realiteit: Braziliaanse legende maakt comeback als profvoetballer op 58-jarige leeftijd!


Foto: © photonews 18 april 2024 19:20

Romario gaat een comeback maken als voetballer. De inmiddels 58-jarige Braziliaanse legende wil samen met zijn zoon op het veld staan.

Dit is géén grap. Romario is sinds kort eigenaar van America RJ. O Globo weet dat hij zich heeft laten inschrijven als speler bij de Braziliaanse tweedeklasser.

Leuk om weten: ook de zoon van Romario staat onder contract bij America. Het is de droom van de 58-jarige Braziliaan om samen met hem op het veld te staan. 

"Ik kan bevestigen dat Romario nog héél fit is", klinkt het bij Ronald De Boer. "Ik snap het ergens ook wel. Ik speelde onlangs in een benefietwedstrijd met de Ajax Legends. Het begon ook te kriebelen."

"Ik kamp met fysieke ongemakken", gaat de boezemvriend van Romario verder. "Maar dat is bij hem niet het geval. Bovendien geniet hij van de aandacht op het veld." (lacht)

Wat gaat Romario verdienen?

Leuk om weten: het Braziliaanse voetbalreglement schrijft voor dat een profvoetballer een loon moét ontvangen. De 71-voudig Braziliaans international liet al weten dat hij het maandelijkse bedrag zal terugstorten naar de clubkas.

Johan Walckiers

Champions League \\ Brazilië
 
 
Reacties.