'Thomas Meunier heeft nieuwe club gevonden, al moet FIFA nog wel groen licht geven'


Foto: © photonews 17 juli 2024 18:00

Er gebeurt heel wat rond Thomas Meunier. De speler heeft zijn contract eenzijdig opgezegd, waar Trabzonspor niet blij mee is. Ondertussen heeft de Rode Duivel ook al een nieuwe club gevonden.

Thomas Meunier heeft zijn contract eenzijdig opgezegd bij Trabzonspor. Dat kon vanwege een clausule in zijn contract die hem toeliet om wegens familiale redenen te vertrekken.

Een voorwaarde was volgens de Trabzonspor-voorzitter wel dat Meunier de club hiervan op de hoogte bracht. Dat gebeurde volgens hem niet, Meunier zou pas vijf minuten voor de clausule afliep gezegd hebben dat hij vertrekt.

Trabzonspor dreigde al met juridische stappen, het is duidelijk dat de club er niet mee kan lachen. Ondertussen heeft Meunier al wel een nieuwe club gevonden.

Volgens Sacha Tavolieri heeft de Rode Duivel een prinicipeakkoord met LOSC. De gesprekken zijn erg goed verlopen en er wordt nu gewacht op groen licht van FIFA.

FIFA moet nu nog bevestigen of Meunier effectie niet meer aan een contract vasthangt bij Trabzonspor. Wordt ongetwijfeld nog vervolgd...

Brandon Morren

Ligue 1 \\ Lille OSC \\ Trabzonspor \\ België
 
 
Reacties.