Hoe deden de paars-witte nieuwkomers het? "Badji geeft ons iets dat we misten"

06 februari 2016 07:30

Drie van de vier nieuwkomers van Anderlecht stonden vrijdagavond aan de aftrap. En ja, er was een verschil te zien, want er zat toch meer evenwicht in de ploeg. Al is er bij alledrie nog wel wat werk aan de winkel.

Vooral bij Stéphane Badji, vonden wij. Maar daar ging Besnik Hasi niet mee akkoord. "Hij geeft ons de kwaliteiten die we dit seizoen misten. Hij kan bal recupereren en heeft een groot loopvermogen", aldus Hasi. Wij vonden dan weer dat de Senegalees redelijk veel op het randje speelt en dreigt redelijk snel veel kaarten te zullen pakken.

Zijn inspelen was dan ook weer niet om naar huis over te schrijven. "Ja, maar dat zal wel beteren met de matchen", vervolledigde Hasi. "Er zit nog veel progressie in."

Büttner: eindelijk iemand die corners en vrije trappen kan nemen

Filip Djuricic liet dan weer wat mooie dingen zijn. "De eerste helft zat hij gevangen, maar in de tweede kwam er meer ruimte en dan zie je toch dat hij twee keer gevaarlijk is", analyseerde Hasi. Daarnaast gaf hij ook nog een mooie assist op Acheampong.

Alexander Büttner zullen de fans na vandaag wel héél graag zien, want hij kan een vrije trap of hoekschop perfect trappen, iets wat weinigen gegeven is bij het huidige Anderlecht. "Alex komt van ver, maar hij kan inderdaad stilstaande fases nemen, zoals jullie konden zien.

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.