Hazard en Mourinho hadden nog contact na ontslag: "Dit is wat ik hem stuurde"

06 februari 2016 08:22

Eden Hazard scoorde vorig weekend zijn eerste doelpunt van het seizoen bij Chelsea. Het is nog net iets te vroeg om te zeggen dat onze landgenoot weer helemaal terug is, maar het lijkt de goede kant uit te gaan.

Ondertussen kwam Hazard nog even terug op enkele moeilijke maanden, inclusief het ontslag van José Mourinho. “Ik stuurde hem een bericht om te zeggen dat het me speet dat hij vertrok en ook, euh… dat het mij gewoon speet”, tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van de Rode Duivel.

Dat het niet goed ging met Chelsea, had ook te maken met de mindere vorm van Hazard. En daar is onze landgenoot zich wel degelijk van bewust. “We waren zo succesvol vorig seizoen, maar deze keer lukt het niet. Ik voelde me een beetje schuldig, want ik was Speler van het Jaar geweest.”

"Scoren was geen obsessie voor mij" - Eden Hazard

“Ik heb er geen verklaring voor wat we als kampioenenploeg meemaken dit jaar. De laatste weken gaat het beter, maar we winnen nog altijd niet zo vaak. Scoren was geen obsessie voor mij, maar natuurlijk was die goal een opluchting”, besluit Hazard.

Timothy Collard

Premier League \\ Manchester United \\ Chelsea
 
 
Reacties.