Kantelmoment voor Waasland-Beveren (zonder belangrijkste pion) en OH Leuven

06 februari 2016 11:00

Waasland-Beveren krijgt vanavond het bezoek van OH Leuven. Een ontzettend belangrijke wedstrijd voor beide ploegen: de thuisploeg wil OHL niet dichterbij zien komen, de bezoekers hopen in de stand over de Waaslanders te springen.

Waasland-Beveren is de laatste weken niet zo geweldig op dreef. De ploeg van Stijn Vreven speelde niet eens zo slecht, maar sprokkelde amper één puntje in vier wedstrijden. Dat de concurrenten onderaan wél wat punten sprokkelde, maakte het extra pijnlijk.

Bovendien mist Vreven vanavond een belangrijke pion: Thibault Moulin. De Franse middenvelder – ook wel de draaischijf van dit Beveren – pakte tegen Gent twee gele kaarten en moet daardoor deze wedstrijd missen.

Iets sprokkelen op de Freethiel?

Over naar OH Leuven dan. Sinds Emilio Ferrera het roer overnam aan Den Dreef, begon het steeds beter te lopen voor de fusieclub. Ferrera kreeg al heel wat lof voor de manier waarop hij zijn manschappen laat voetballen.

Na een fraaie 11 op 18, volgde er vorig weekend een nederlaag tegen een sterk Standard. Aanvaardbaar, op één voorwaarde: als OHL vanavond iets kan rapen op de Freethiel. Ferrera beschikt alvast over een volledig fitte kern.

Een gokje wagen?

Denk jij dat OH Leuven met de volle buit aan de haal gaat op het veld van Waasland-Beveren? Waag er dan een gokje op bij Unibet! Nog geen account? Maak er dan gauw een aan via deze link.

Timothy Collard

Jupiler Pro League \\ OH Leuven \\ SK Beveren
 
 
Reacties.