Overzicht Duitsland: Echt waar: Borussia en Bayern scoren niét

06 februari 2016 21:59

Zaterdag stonden er heel wat wedstrijden op het programma. Nummer twee in de stand, Borussia Dortmund, ging op bezoek bij de nummer drie, Hertha Berlijn. Schalke 04 ging winnen bij de tegenstander in de CL van AA Gent. Bayern won zowaar niét.

Hertha Berlijn - Dortmund 0-0

De topper tussen nummer twee en drie in Duitsland Dortmund en Hertha Berlijn is geëindigd op een doelpuntenloos gelijkspel. Hierdoor kreeg Bayern de vrije baan om verder uit te lopen mits winst bij Bayer Leverkusen.

Bayer Leverkusen - Bayern München

Daar slaagde de fiere koploper echter niet in. De mannen van Guardiola bleven eveneens steken op een scoreloos gelijkspel. Geen doelpunten bij Borussia en bij Bayern: wie daar zijn geld op ingezet had, is nu een rijk man (of een rijke vrouw natuurlijk). 

Schalke 04 - Wolfsburg 3-0

De tegenstander in de Champions League van de Buffalo's Wolfsburg verloor bij Schalke 04 met 3-0. Wolfsburg staat pas op de achtste plaats in het klassement. Een goede zaak voor de thuisploeg dat zo op twee punten komt van de derde plaats. De Nederlander Klaas-Jan Huntelaar opende de score. Geis en Schöpf diepten de score nog uit. 

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Yorick Vande Plas

Bundesliga \\ Bayern München \\ Borussia Dortmund \\ FC Schalke 04 \\ VfL Wolfsburg \\ Hertha Berlin \\ Bayer Leverkusen
 
 
Reacties.