Zet Westerlo opmars voort bij zwalpend KVK?

06 februari 2016 11:00

Voor KV Kortrijk kan de wedstrijd van vanavond weleens het vervolg van het seizoen bepalen. De Kerels staan amper zes punten boven de laatste. En laat die Rode Lantaarn nu net een bezoek brengen aan de Kerels.

In oktober verpestte KVK-speler Kis nog een Westels feestje door in de tweede helft te profiteren van een blunder van Petkovic. Met die goal wiste hij de voorsprong weg en pakte Kortrijk een punt.

De laatste maanden gaat het barslecht bij de Kerels, zo bracht een drie op éénentwintig hen van de reeks play-off 1-kandidaten naar de ploegen die ongerust naar onderen moeten kijken.

Selectie KV Kortrijk: Maxime Chanot, Arno Claeys, Birger Verstraete, Stijn De Smet, Nebojsa Pavlovic, Thanasis Papazoglou, Lukas Van Eenoo, Michalis Sifakis, Darren Keet, Gertjan De Mets, Samuel Gigot, Xavier Mercier, Elohim Rolland, Kristof D'Haene, Anthony Van Loo, Zarko Tomasevic, Tomislav Kis, Sidy Sarr en Michael Olaitan.

Bij Westerlo hebben we een heel ander verhaal. Het team zat voor de winterstop aardig in de penarie en leek dé favoriet om te zakken naar Eerste Klasse B. Een mooie negen op vijftien bracht het team opnieuw in het spoor van de andere degradatiekandidaten.

Selectie Westerlo: Van Hout, Verbist, Van Langendonck, Apau, Daems, Mustoe, Schuermans, Ruyssen, Matthys, Henkens, Lecomte, Hyland, Verschueren, Molenberghs, Cools, Vercauteren, Koffi, De Ceulaer, Gounongbe, Aoulad en Visnakovs.

Toch blijft Kortrijk favoriet in eigen huis. Op UNIBET kan een goeie gok van 60 euro op de Kerels u 111 euro opleveren. Eenzelfde inzet op de Parel van de Kempen levert 246 euro op. En die zestig euro? Die krijgt u via deze link gratis!

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ Westerlo \\ KV Kortrijk
 
 
Reacties.