Essevee wil voorbij zwarte beest Charleroi op weg naar play-off 1

06 februari 2016 11:00

Met nog zes speeldagen te gaan stijgt de spanning. Zowel Zulte Waregem als Charleroi maken nog aanspraak op play-off 1. Al wil Essevee vooral ook de dramatische heenwedstrijd (3-0 in Henegouwen) uitwissen met een knalprestatie. Dan lijkt play-off 1 stilaan dichterbij te komen.

Essevee knoopte vorige week bij Westerlo aan met de overwinning en wil nu verder borduren op dat elan. Francky Dury moet wel Kenny Steppe in doel zetten, want de rug van Sammy Bossut blijft opspelen. De tweede goalie van Zulte Waregem liet vorige week wel zien dat hij ook een en ander in zijn mars heeft.

Met Formose Mendy, Marko Poletanovic, Chuks Aneke en Karel D'Haene zijn er nog enkele langdurig geblesseerden in de ziekenboeg van Essevee, terwijl Marvin Baudry wel wordt gerecupereerd na schorsing. Nieuwkomer Meïté zit meteen in de selectie en beloofde ons donderdag al dat hij 100% fit is en speelklaar.

Bij Charleroi is het dan weer iets meer van moeten aan de Gaverbeek: met een gelijkspelletje schieten zijn in de strijd om play-off 1 hoegenaamd niets op. Met de kwieke flankspelers en het solide geheel wil Felice Mazzu echter opnieuw Essevee temmen. De heenwedstrijd werd een ware demonstratie van de Zebra's: 3-0.

Wie pakt de volle buit aan de Gaverbeek?

Essevee? Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET u 156 euro op. Meer vertrouwen in de bezoekers? Dan kan u met een gokje voor hetzelfde bedrag 174 euro bijschrijven op uw bankrekening.

Voetbalkrant.com zet u alvast op weg met een gratis wedtegoed via deze LINK.

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Charleroi \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.