Dé dag voor Antwerp FC! Alle ingrediënten zijn aanwezig, nu moét de Great Old winnen van Eupen

30 april 2016 10:00

Wordt dertig april vanaf heden een feestdag in Deurne en nabije omstreken? Het kan! Antwerp FC gaat vanavond op zoek naar de titel en bijhorende promotie. De opdracht is heel simpel: winnen!

Antwerp FC moet niet rekenen vanavond. Enkel een overwinning is voldoende voor de Great Old om KAS Eupen de loef af te steken en de titel in tweede klasse te pakken.

Alhoewel? We schrijven onder voorbehoud. De kans is nog steeds bestaande dat WS Bruxelles binnen een tweetal weken roet in het eten komt gooien. Circus België? "We moeten er geen energie aan verspillen", aldus David Gevaert.

De coach van het stamnummer één is alleszins wel strijdvaardig. "We zijn klaar voor de battle", balt Gevaert de vuisten. "Ik voel dat mijn groep er helemaal klaar voor is. Hier hebben we een seizoen hard voor gewerkt."

Eenzelfde taal horen we natuurlijk in de Oostkantons, bij de Panda's van Eupen. "We zijn aan een fantastische reeks bezig", klinkt het bij Jordi Condom. "Ja, Eupen pakt de titel! Daar ben ik zeker van."

Pakt het stamnummer één vanavond de titel?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET alvast 150 euro op. Gok je eerder op een gelijkspel en dus op de titel voor de bezoekers? Dan mag je maar liefst 210 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Cédric De Volder

2e klasse \\ Antwerp \\ Eupen
 
 
Reacties.