Eden Hazard haalt uit naar fluitende supporters

30 april 2016 16:36

De motor van Chelsea sputtert al heel het seizoen lang. Eden Hazard, vorig seizoen nog uitgeroepen tot beste speler van het jaar, kon vorige week nog eens scoren. Nog nooit deed een titelverdediger het zo slecht als Chelsea dit jaar, en de supporters laten hun ongenoegen horen langs het veld

Eden Hazard hoorde de fans voor het eerst fluiten toen hij een keer gewisseld werd: “In eerste instantie dacht ik dat ze boos waren dat ik werd vervangen, maar dat bleek niet zo te zijn”, zegt de Rode Duivel vol ongeloof.

Kritiek

Hij toont enerzijds begrip voor de acties van de supporters, maar haalt anderzijds kritisch uit naar de fans. “Supporters betalen voor hun kaartjes en willen geamuseerd worden. Als ze niet tevreden zijn, mogen ze fluiten", begint de flankspeler. "Maar de mensen moeten niet vergeten wat ik voor Chelsea heb gedaan”, concludeert de nummer tien.

Nooit getwijfeld over mijn kwaliteiten -Eden hazard

"We zitten in een zwaar seizoen, maar we zullen hier sterker uitkomen”, belooft Hazard. “Ik heb nooit twijfels gehad over mijn eigen kwaliteiten. Er wordt een hoop onzin geschreven over mijn toekomst, maar ik heb nog een vierjarig contract bij Chelsea. De club kent geen goed seizoen en ik ook niet, maar we werken hard om te verbeteren.”

Redactie

Premier League \\ Tottenham \\ Chelsea
 
 
Reacties.