Lokeren blijft gefrustreerd achter: "Niet de spelers maar de refs zijn niet op PO-niveau"

30 april 2016 21:11

Na de 2-2 van Jérémy Perbet in de slotseconden, laaiden de emoties in het Stade du Pays hoog op. De gelijkmaker van Charleroi volgde na een onterechte corner en dat zorgde voor heel wat onvrede bij Lokeren.

"Uiteraard ben je teleurgesteld als je de drie punten weggeeft in de allerlaatste minuut. Vooral door een beslissing van de scheidsrechter", opende Georges Leekens zijn analyse. "Was het niet voor die fout, namen we de drie punten mee naar huis."

"We hebben gevochten als leeuwen, ook voor Greg, en dan pakken ze ons de zege op zulke manier af - Davino Verhulst

"De zoveelste keer worden we genekt door de ref", liet Davino Verhulst zijn ongenoegen iets meer blijken. "We hebben gevochten als leeuwen, ook voor Greg, en dan pakken ze ons de zege op zulke manier af. Dat is enorm frustrerend."

Verhulst zag er niet geweldig uit bij de 2-1, maar herstelde met enkele knappe reddingen na de pauze. "Dat ik die saves deed na de aansluitingstreffer bewijst dat ik mentaal sterk sta. Er wordt vaak gezegd dat de spelers zich niet meer kunnen opladen voor PO2, maar dat kan eerder van de refs worden gezegd", besloot de goalie zwaar teleurgesteld.

Diederik Geypen - Sean Raab

Charleroi \\ Sporting Lokeren
 
 
Reacties.