Materiaalman Joske maakt zich op voor titelwedstrijd en vol huis: "Die laatste tickets moeten eruit hé, het stadion moet ontploffen en dan spelen wij wel kampioen"

30 april 2016 16:56

KFCO Beerschot-Wilrijk is al enkele dagen zeker van promotie naar de eerste amateurliga, maar zondag winnen van Bocholt en er mag ook een derde opeenvolgende titel gevierd worden. Ere-Materiaalmeester Joske Vanhout ziet het alvast zitten: "Het stadion moet ontploffen."

Zondag winnen van Bocholter VV en het Kiel gaat een erg lange feestnacht in. Daar is iedereen het nu al over eens. Er zijn nog om en bij de 500 tickets te verkrijgen voor de clash op zondagnamiddag.

Ook Joske Vanhout wil niet minder dan een een uitverkocht stadion. Dat maakt hij wel erg duidelijk in een videoboodschap via de sociale media. (Opgelet: het laden van het filmpje kan enkele seconden duren)

Hoeveel tickets er nog concreet vrij zijn? Dat kan je ten allen tijde op de voet blijven volgen via een liveticker, die om de tien minuten wordt aangepast. Je kan per vak goed zien hoeveel tickets er nog vrij zijn, het aftellen kan beginnen via deze link.

Redactie

2e amateurliga B \\ Bocholter VV \\ Beerschot
 
 
Reacties.