Opluchting bij Real Madrid na omzeilen lastige Baskische klip

30 april 2016 17:53

In Spanje is het op deze zaterdag alweer spanning troef. Zowel Real Madrid als Barcelona krijgen een lastige verplaatsing voor de kiezen en puntenverlies lijkt in deze fase dodelijk. Het was de Koninklijke die het eerst in actie kwam.

Een verplaatsing naar Real Sociedad: daar zaten ze in Madrid niet meteen op te wachten. En al helemaal niet zonder Benzema en Ronaldo. De Koninklijke heeft het altijd moeilijk op het veld van Real Sociedad, dat een paar weken geleden nog drie punten afsnoepte van Barcelona.

In afwezigheid van zijn collega's van BBC werd vooral in de richting van Gareth Bale gekeken om de meubelen te redden. En opnieuw stelde de man uit Wales niet teleur. In de 80e minuut zorgde hij voor het verlossende doelpunt. De aangever van dienst was Lucas Vázquez, die wedstrijd na wedstrijd zijn waarde bewijst voor de Madrilenen.

De misschien wel lastigste afspraak op de agenda van Real Madrid werd zo tot een goed einde gebracht en nu is het uitkijken naar de prestaties van de concurrenten. Voor de mannen van Zidane volgen er in de laatste wedstrijden nog duels met Valencia (thuis) en Deportivo (uit).

Caroline Tonnelier

La Liga \\ Real Sociedad \\ Real Madrid
 
 
Reacties.