Als het aan Sir Alex ligt, speelt deze goudhaan volgend jaar bij Manchester United

30 april 2016 15:15

Sir Alex Ferguson is misschien niet langer hoofdcoach van Manchester United, maar zijn invloed is nog sterk te voelen op Old Trafford. Na een resem flopaankopen van David Moyes en Louis Van Gaal, weet Sir Alex welke speler wel succesvol zou zijn bij The Reds.

Clublegende Sir Alex Ferguson adviseert Manchester United een toptalent bij Benfica weg te plukken. Volgens The Guardian zou het gaan om de 18-jarige Renato Sanches. De middenvelder imponeert dit seizoen in de Portugese competitie en draaide goed mee in de Champions League.

Prijskaart

Benfica weet wat het in handen heeft en laat hun goudhaan niet zomaar vertrekken. Prijskaart voor dit toptalent? 58 miljoen euro. Een duizelingwekkend bedrag voor de 18-jarige middenvelder. Sanches zou zo in de voetsporen treden van Anthony Martial (20) die afgelopen zomer voor 50 miljoen euro de overstap maakte van Monaco naar The Reds.

Het middenveld van Manchester United is aan vernieuwing toe. Met Bastian Schweinsteiger (32) en Michael Carrick (34) spelen er momenteel twee veteranen centraal. Is Renato Sanches de geschikte opvolger? Bekijk hier zijn hoogtepunten en beoordeel zelf.

Redactie

Premier League \\ Manchester United \\ Benfica
 
 
Reacties.