'Courtois wil weg bij Chelsea en Conte hoeft hem niet per se; Chelsea wil deze recordsom opstrijken'

30 april 2016 12:13

Staat Thibaut Courtois volgend seizoen bij een andere club onder de lat? Het zou zomaar kunnen. Nieuwbakken Chelsea-coach Antonio Conte heeft het licht op groen gezet voor een transfer.

Niet dat de Italiaan die volgend seizoen het roer overneemt per se af wil van Courtois. Maar… Als een geïnteresseerde club bereid is om 64 miljoen euro op tafel te leggen, dan zal Chelsea niet moeilijk doen en onze landgenoot laten gaan.

Bovendien zou Courtois eerder deze maand in een gesprek met de Italiaanse coach meegedeeld hebben dat hij niet afkerig staat tegenover een vertrek, deels omdat hij teleurgesteld is dat Chelsea volgend seizoen geen Champions League zal spelen. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Incident op training?

En... er zou volgens The Times ook sprake zijn geweest van een incident op training, waarbij Courtois niet tevreden was met de kwaliteit van zijn begeleiding, en de vergelijking maakte met die bij de Rode Duivels.

PSG & Real Madrid

Maar naar welke club kan Courtois dan trekken? Het prijskaartje van 64 miljoen is enorm en slechts enkele clubs zijn dan ook écht in staat om onze landgenoot weg te halen bij Chelsea. PSG en Real Madrid zijn op zoek naar een nieuwe goalie. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Timothy Collard

Premier League \\ Ligue 1 \\ La Liga \\ Chelsea \\ PSG \\ Real Madrid
 
 
Reacties.