Blijven of vertrekken bij Chelsea? Eden Hazard is minder concreet dan Thibaut Courtois

27 mei 2016 16:49

Eden Hazard trekt zaterdag tegen Zwitserland in - laat ons de komende weken hopen - een reeks van vele matchen de Belgische aanvoerdersband aan. De Rode Duivel verlegde de focus volledig op het EK, maar wat met zijn toekomst bij Chelsea?

Na een moeilijk seizoen met The Blues staken de transferspeculaties rond Hazard de kop op. Zijn naam werd nadrukkelijk in verband gebracht met PSG. Tegenover Le Parisien liet hij midden februari weten dat hij moeilijk 'nee' zou kunnen zeggen tegen de Franse landskampioen. Blijft hij nu bij Chelsea of niet?

"Ik blijf met zekerheid, althans op dit moment", gaf Hazard vrijdag in het Musée Olympique van Lausanne een minder duidelijk antwoord dan Courtois eerder deze week. (Lees hier verder)

Na een minder seizoen met Chelsea is dit misschien niet het geschikte moment om te vertrekken - Eden Hazard

"In voetbal weet je nooit honderd procent zeker waar je toekomst ligt. Na een minder seizoen met Chelsea is dit misschien niet het geschikte moment om te vertrekken. Wat wel honderd procent zeker is, is dat ik me nu volledig focus op het EK. Daarna zien we wel", hield Hazard de optie op een verhuis toch nog open.

Diederik Geypen - Timothy Collard

Premier League \\ Chelsea \\ PSG \\ België \\ Zwitserland
 
 
Reacties.