David versus Goliath, of is het Don Diego?

28 mei 2016 11:32

Een treffen tussen Atlético en Real Madrid is en blijft altijd iets speciaals. Als het dan ook nog eens over de beker met de grote oren gaat, dan wordt het helemaal gek. Maar kan Atlético iets tegen Real beginnen?

In 2014 verloor Atlético de finale, ook van Real Madrid. Daarom wil Simeone deze keer alles anders doen dan twee jaar geleden. Zo heeft hij bijvoorbeeld gevraagd om in hun lichtblauwe tenue te mogen spelen, aangezien ze verloren in het rood-wit.

Hij vertrekt twee dagen op voorhand naar Milaan, naar Lissabon gingen Los Colchoneros een dag voor de finale. De laatste trainingen in Spanje waren ook allemaal op een andere plaats dan voor die 4-1-verliespartij. Alles over het bijgeloof van Simeone HIER.

Zorro

Rest de vraag: is dat bijgeloof voldoende om ook op het veld gewoon te scoren tegen Real Madrid? Het zal een clash tussen stijlen worden, want beide teams spelen op een compleet andere wijze. Maar als er een iemand kan doen geloven in Atlético, dan is het Simeone wel.

Als David moet hij aan de bak tegen de miljoenenploeg van Real Madrid, maar als een echte Zorro kan Don Diego misschien wel uitpakken met dé stunt van het jaar? We volgen het uiteraard op de voet op deze avond, speciaal voor jullie.

Lukt het voor Atlético om alles te keren? Dan kan je al meteen 210 euro verdienen. Wij zetten je graag op weg met onze bonus van 60 euro.

Manuel Gonzalez Oubina

Champions League \\ Atlético Madrid \\ Real Madrid
 
 
Reacties.