Ruzie met de Tottenham-Belgen? Daar heeft Hazard het volgende over te zeggen

28 mei 2016 11:45

Een tijdje geleden verloor Tottenham Hotspur op Stamford Bridge niet alleen drie punten, maar ook de Engelse titel. De kraker stond bol van de forse overtredingen en ook Jan Vertonghen ging een keer goed door op Eden Hazard.

In de dagen na de wedstrijd meende de Britse pers te weten dat het niet bepaald meer zou boteren tussen de Belgen van Tottenham en die van Chelsea. De wedstrijd tussen de twee Londense ploegen zou daar natuurlijk voor iets tussen gezeten hebben.

"Er was en ís niks gaande tussen ons" - Eden Hazard

Maar eerlijk? Daar viel op de trainingen van de Rode Duivels in Lausanne dan toch niet veel van op te merken. Jan Vertonghen, Eden Hazard, Toby Alderweireld en Mousa Dembélé kunnen het prima met elkaar vinden. Vooral de grappenmakers Vertonghen en Hazard treiteren elkaar al eens graag.

Volgens Hazard is er niets – maar dan ook niets – aan van de roddels. “Er was en ís niks gaande tussen ons. De pers heeft dat willen creëren na die bewuste wedstrijd, maar er is echt niets aan de hand.”

Geen ruzie, geen probleem

“Wij wilden die wedstrijd winnen, net als Tottenham dat ook wilde. Maar van ruzie tussen de Belgen van Tottenham en Chelsea is geen sprake”, verzekerde een ontspannen en goedlachse Hazard de persbabbel in Lausanne.

Timothy Collard

België \\ Zwitserland
 
 
Reacties.