Supporters niet blij met Duchâtelet: "Waar heeft hij al succes gehad?"

28 mei 2016 08:59

Roland Duchâtelet staat weer aan het roer bij STVV en voor de supporters lijkt dat geen te beste te zaak te zijn. Die vragen zich immers af wat Duchâtelet terug komt doen en wat hij met hun club van plan is.

Ondanks de verzekering van Duchâtelet dat hij zich niet te veel gaat moeien met het reilen en zeilen van de club, is men bij STVV niet gerustgesteld. "Iedereen verdient een tweede kans, maar ik ben niet bepaald opgezet met dit nieuws. We moeten eerlijk zijn: bij welke voetbalclub heeft Duchâtelet al sportieve successen geboekt?"

Hij heeft de club al twee keer met een puinhoop achtergelaten

"Ook hier bij zijn eerste passage zijn we een keer gedegradeerd. Toen hij de club achterliet, gebeurde dat een tweede keer, zijn opvolgers kregen het puin niet geruimd. En iedereen weet hoe zijn avontuur bij Standard afliep en wat de teneur bij het Engelse Charlton is. Ook het verhaal in Ujpest kwam nooit deftig van de grond", aldus Mike Swysen, voorzitter van de supportersfederatie, in Het Belang Van Limburg.

"Ik hoop niet dat hij zoals vroeger valse beloften doet aan de supporters. Dat hebben we wel gehad. Voorzitter wil hij zelf niet meer zijn, wel gaat hij het sportieve in goede banen leiden. Ik hou mijn adem al in als ik dat hoor… Hij zou zich daarvoor moeten laten omringen door mensen met meer knowhow. Maar of hij dat van plan is, valt te betwijfelen. Ik wacht dus voorzichtig af."

Redactie

STVV
 
 
Reacties.