"De Bruyne lacht terug en hier moet Courtois nog aan werken om even goed te worden als Neuer"

25 juni 2016 19:31

Kevin De Bruyne is misschien wel dé sleutelspeler van de Rode Duivels. Als hij goed is, zijn de Duivels ook goed. Tegen Italië was dat duidelijk te zien. Maar Marc Wilmots ziet de beste 'Kev' eraan komen.

De Bruyne was een schim van zichzelf tegen Italië, maar Wilmots wist het toch nog te relativeren. "Hij was gemiddeld, maar hij is gegroeid tijdens het toernooi. Hij zal nog beter worden en hij lacht opnieuw, wat belangrijk is bij Kevin", aldus Wilmots.

"Het is een mens met emoties. Nu verteert hij alles wat beter, ervoor zat hij er mee rond te lopen. Het is goed om te zien dat hij bevrijd is."

En ook Thibaut Courtois gaat dezelfde weg op. "Thibaut heeft goed gespeeld tot nu toe. Hij hield ons al verschillende keren in de match. Hij heeft vertrouwen, wat niet makkelijk is met die nieuwe defensie voor zich. We zijn stabieler geworden, zelfs bij het ontzetten van de bal. Het enige waar hij nog aan moet werken is om de bal terug in het spel brengen na een save. Zoals Neuer doet, ik heb hem dat al gezegd."

Johan Walckiers

België \\ Hongarije
 
 
Reacties.