Portugal en Kroatië zorgen voor spektakel!

25 juni 2016 13:04

Aan de hand van Football Manager voorspellen we elke dag de wedstrijden op het EK voetbal in Frankrijk. Nu de achtste finales eraan komen, stijgt de spanning uiteraard. Portugal en Kroatië ontgoochelen alvast niet.

Polen - Zwitserland

Maar voor we aan de slag mogen met de Kroaten en de Portugezen, staan eerst de Polen en de Zwitsers op het veld. Krychowiak en Milik zetten meteen de toon en de tegengoal van Admir Mehmedi kan het tij niet meer keren. Polen door naar de kwartfinales!

Bekijk hieronder de doelpunten uit deze wedstrijd. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Wales - Noord-Ierland

In Wales tegen Noord-Ierland krijgen we de twee beste supportersliederen van het EK tegenover elkaar. 'So come on Wales' versus 'Will Grigg's on Fire', dus. Grigg komt echter niet van de bank en dankzij een goal van Sam Vokes gaat Wales een ronde verder!

Bekijk hieronder de goal uit deze wedstrijd. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Portugal - Kroatië

Nu komen we aan bij de crème de la crème. De Kroaten en de Portugezen maken er een feest vanjewelste van. Al in minuut twee maakt Mandzukic er 0-1 van en is het een uur wachten op een antwoord van de Portugezen.

Maar eens de bal van Moutinho de netten doet trillen, gaat het snel. Nani prikt er nog eentje bij en Mandzukic redt Kroatië in de laatste minuut. Verlengingen dus en daarin stoomt Kroatië aanvankelijk door. Mandzukic en Corluka zorgen voor een comfortabele 2-4 voorsprong na de eerste verlenging.

Maar dat is buiten Cristiano Ronaldo, Éder en Quaresma gerekend. Met drie goals zorgen ze voor dolblije supporters en ontroostbare Kroaten.

Bekijk hieronder de doelpunten uit deze wedstrijd. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Sander De Graeve

Polen \\ Portugal \\ Zwitserland \\ Wales \\ Noord-Ierland \\ Kroatië
 
 
Reacties.