Nainggolan die rookt? Zo reageren de Rode Duivels het nieuws dat vrijdag uitlekte

25 juni 2016 06:43

Dat Radja Nainggolan elke dag enkele sigaretjes opsteekt was hét gespreksonderwerp op de vrijdagse persbabbel. Marc Wilmots ging er licht over, maar hoe reageerden de overige Rode Duivels op het nieuws dat uitlekte?

"Wat ik er over denk? Niets. Ik moet er niets over denken", antwoordde doelman Thibaut Courtois aanvankelijk kort. "Ik ken meerdere jongens die roken, zeker in Spanje."

"In Engeland zou je daar meer kritiek op krijgen, maar dat gebeurt daar met alles... Zelfs wanneer je een hamburger eet. Iedereen moet doen wat hij wil. Het is niet verboden, dus als hij daar een goede match mee speelt..."

Spelers die roken zijn geruchten, ik zou het spijtig vinden als het andersom was - Divock Origi

Divock Origi viel dan weer uit de lucht. "Ik weet niet precies wat er gebeurd is, dus kan er moeilijk over oordelen. Ik ben er ook niet zeker van dat er iemand in de ploeg rookt. Dat zijn geruchten volgens mij. Ik zou het spijtig vinden als het andersom was."

"Dat Radja het wel doet? Iedereen maakt zijn eigen keuzes. Hij liet zijn waarde al zien voor ons. Hij werkt super hard en blijft best zijn ding doen. Wat hij naast het veld doet, moet de coach met hem bespreken."

Aernout Van Lindt - Diederik Geypen

België
 
 
Reacties.