Fotoreeks: Keizer Karel Cup is eens te meer vrouwenfestijn!

26 juni 2016 12:50

Het is weer tijd om aan de Keizer Karel Cup te denken. Hét minivoetbaltoernooi bij uitstek is voor voetballers en liefhebbers nog steeds dé manier op de zomer op gang te trappen.

Ook dit jaar zijn de Gentse Blaarmeersen omgetoverd tot een walhalla voor voetballers en liefhebbers. De Keizer Karel Cup is de voorbije jaren uitgegroeid tot een waar begrip in de Belgische voetbalwereld.

Het is dan geen toeval dat het toernooi met rood aangestipt is in de agenda van enkele profvoetballers. Voor deze 20e editie hebben ze bij de KKC een echte topper weten te strikken: niemand minder dan Tessa Wullaert is de meter van deze editie. Met 136 vrouwenteams is het dan ook een hoogmis voor het vrouwenvoetbal.

Met dank aan Leo Stolck kunnen we een impressie van het vrouwentoernooi meegeven. Met Tessa Wullaert en verder ook nog Lien Mermans, Laura Deloose, Laura De Neve, Elien Van Wynendaele, Kassandra Missipo, Jassina Blom, Justien Odeurs, Julie Biesmans, Silke Demeyere, Charlotte Tison, ... is er heel wat mooi volk op post in Gent om het vrouwentoernooi naar een absoluut hoogtepunt te leiden.

Aernout Van Lindt

België
 
 
Reacties.