Goudhaantje van Club Brugge maakte meteen indruk met twee goals, dit is zijn reactie

26 juni 2016 11:34

Club Brugge won zaterdag zijn eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding. Op het veld van Knokke werd het 0-3 in het voordeel van de landskampioen. Één jongeman zoog alle aandacht naar zich toe: Terry Osei-Berkoe.

De jonge polyvalente aanvaller mag zich tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen bewijzen bij de grote jongens. Tegen Knokke scoorde hij prompt twee goals. “Dit is een unieke ervaring en kans voor mij. Ik was niet te zenuwachtig. Van zodra ik op het veld stond, ging het prima voor mij”, zegt Osei-Berkoe op de website van blauw-zwart.

“Ik krijg nu de kans om ervaring op te doen bij de eerste ploeg, maar ook bij de beloften zal ik verder mijn taken doen. Als jonge speler hoop je altijd op meer, maar ik ben nog jong. We zien wel wat er verder op me afkomt.”

"Hier sta ik op het veld tussen mannen met meer ervaring en daar leer ik meer uit" - Terry Osei-Berkoe

“Ik speelde al het WK U17 in Chili, maar dat was wel met leeftijdsgenoten. Hier sta ik op het veld tussen mannen met meer ervaring en daar leer ik meer uit. Daarnaast krijg ik nog veel tips van mijn vader. Hij zal mijn goede en slecht punten van de wedstrijd aanhalen.”

Redactie

Jupiler Pro League \\ Club Brugge
 
 
Reacties.