Limbombé en Preud'homme analyseren debuut: "En er zijn afspraken gemaakt met Izquierdo over transfer"

30 juli 2016 08:15

Club Brugge won op bezoek bij KV Mechelen al bij al makkelijk met 0-2. Ook Anthony Limbombé kreeg speelgelegenheid tegen de Kakkers. Een doelbewuste keuze van Preud'homme. De winger zelf? Die was vooral blij met zijn kans.

"Had niet verwacht al te spelen tegen KV Mechelen", was nieuwkomer Anthony Limbombé opgetogen na zijn kwartiertje tegen de Kakkers. "Ik had nog wat pijntjes aan de lies, maar ben erg blij met de kans die ik heb gekregen."

Toch beseft de winger dat hij het moeilijk zal hebben om meteen een vaste waarde te worden: "De concurrentie met Izquierdo is natuurlijk enorm, dat besef ik maar al te goed. Hij is geweldig."

Hij toont de goede mentaliteit - Michel Preud'homme

Tenzij de Colombiaan natuurlijk nog zou vertrekken in de maand augustus: "Er zijn afspraken gemaakt met hem", aldus coach Michel Preud'homme. Tenzij er een waanzinnig bod zou binnenlopen, gaat hij blijven."

Toch wilde MPH graag Limbombé al eens aan het werk zien: "Izquierdo oogde wat vermoeid, maar ik wilde al eens zien wat Anthony in zijn mars had. Hij heeft zijn werk proberen doen en heeft de goede mentaliteit van de ploeg, al was het in die ene fase misschien iets te hard."

Aernout Van Lindt - Timothy Collard

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.