Izquierdo legt uit waarom hij niet juichte na zijn doelpunt

30 juli 2016 06:00

Club Brugge haalde het vrijdagavond zonder al te veel moeite van KV Mechelen. Een zege op de openingsspeeldag voor de landskampioen en dus alleen maar blije gezichten bij blauw-zwart. Op José Izquierdo na dan toch...

De Colombiaanse sneltrein toonde zich nog maar eens beslissend voor Club Brugge door tegen Mechelen het openingsdoelpunt aan te tekenen. Maar juichen deed hij niet. “Ik hoef toch niet per se te vieren na een doelpunt?”, vroeg Izquierdo zich na de match luidop af.

Dat hoeft inderdaad niet, maar van Izquierdo zijn we ondertussen wel andere taferelen gewend. Na een goal lacht hij zijn tanden bloot of pakt hij uit met een dansje. “Maar ik vond het niet nodig om na die 0-1 al euforisch te doen. Het was nog maar 0-1 en ik wist dat het nog een moeilijke match zou worden.”

Wil Izquierdo weg bij Club Brugge?

Izquierdo mocht van Club Brugge niet over een transfer spelen en hulde zich verder in stilzwijgen. Het blijft dus gissen naar wat er de winger precies dwarszit. Spookt het feit dat Club Brugge hem niet wil laten gaan – ook niet voor 12 miljoen euro – door zijn hoofd? Het zal er wellicht iets mee te maken hebben.

Timothy Collard

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.