Deze duidelijke boodschap kregen clubs als ze kwamen aankloppen voor Bailey en/of Ndidi

30 juli 2016 12:45

Met Leon Bailey en Wilfred Ndidi lopen er bij KRC Genk twee jongens rond die door de Europese voetbaltop in de gaten worden gehouden. KRC Genk heeft echter een duidelijk plan met het duo.

Het hoeft geen betoog: de 18-jarige Leon Bailey en de 19-jarige Wilfred Ndidi zijn beiden toppers in wording. De interesse voor beiden is dan ook niet min. Ajax was in het tussenseizoen zelfs even concreet voor eerstgenoemde.

Toch is KRC Genk erin geslaagd om beide goudhaantjes - beiden hebben een contract tot medio 2020 - langer aan zich te binden. Is er een club geïnteresseerd? Dan heeft die club een duidelijke boodschap gekregen van Patrick Janssens.

"Het gaat om twee jonge speler die bij KRC Genk héél snel gegroeid zijn", aldus de algemeen manager van de Smurfen in Het Laatste Nieuws. "Hun contract is opengebroken, ze voelen zich goed bij onze club en ze willen stappen vooruit zetten

Eenzelfde boodschap

Janssens is dan ook zeker van zijn zaak. "We houden hen nog minstens een seizoen in Limburg. De geïnteresseerde clubs hebben allemaal eenzelfde boodschap gekregen. Willen de spelers na het seizoen niet meer blijven? Kom dan maar eens praten over de centen."

Redactie

Jupiler Pro League \\ KRC Genk
 
 
Reacties.